Evra zag liever andere trainer dan Ten Hag bij United: 'Hij is een genie'

24 juni 2022 om 10:54
Laatste update: 24 juni 2022 om 10:55

Patrice Evra is van mening dat Manchester United een fout heeft gemaakt met het aanstellen van Erik ten Hag als nieuwe manager. De oud-speler van Manchester United is enorm gecharmeerd van Antonio Conte en zag een perfecte kandidaat in de Italiaan. 

Dat vertelt de oud-voetballer aan The Mirror. "Het doet pijn aan mijn hart", zegt de voormalig verdediger. "Ik denk dat Conte, Klopp en Guardiola de beste managers van de wereld zijn. We hadden één van die mensen nu bij United kunnen hebben", doelt Evra op Conte. 

Conte pakte het afgelopen seizoen de vierde plaats met Tottenham Hotspur ten koste van Arsenal FC en heeft daardoor Champions League-voetbal bewerkstelligd. "Nu hebben we dus Erik ten Hag. Hij heeft mijn steun, maar als je een chefkok de manager van United zou maken heeft hij ook mijn steun", zegt Evra. "Conte had écht iets kunnen doen bij United."

Evra speelde ook voor Juventus en kreeg daar louter positieve dingen te horen over de Italiaanse manager. "Patrice, deze man is een genie, vertelden ze me". "Hij is verslaafd aan voetbal en je wil hard gaan lopen voor hem. Daarom doet het pijn, hij had iets kunnen betekenen voor United", besluit Evra.