Isaac Babadi eist enorm salaris tijdens onderhandelingen over een nieuw contract

Bizarre salariseisen van Babadi onthuld: 'Wordt lastig om bij te tekenen'

13 december 2023 om 11:22
Laatste update: 13 december 2023 om 18:58

PSV is nog altijd druk aan het onderhandelen over een nieuw contract met Isaac Babadi. Volgens Feyenoord Transfermarkt zal het naar verwachting een uitdaging worden vanwege de aanzienlijke salariseisen van het achttienjarige talent.  Het huidige contract van de middenvelder loopt nog tot zomer 2024.

Het Rotterdamse medium meldt dat Babadi een nettosalaris van 1,5 miljoen euro per jaar vraagt en geeft aan dat er niet meer dan belangstelling is voor de middenvelder. "Belangstelling, meer niet. Net zoals Feyenoord voor nóg 349 spelers belangstelling heeft", schrijft het medium.

Volgens Feyenoord Transfermarkt wordt het voor PSV lastig om het talent alsnog te laten bijtekenen in Eindhoven. "Babadi eist voor het verlengen van zijn contract bij PSV 1,5 miljoen euro nettosalaris. Dat gaat zowel PSV als Feyenoord hem niet geven."

Het talent uit de lichtstad kwam dit seizoen twaalf keer in actie voor de Eindhovenaren. In de Champions League-kwalificatie wedstrijd wist hij zijn enige doelpunt te maken. Dinsdag mocht Babadi zijn officiële debuut in de groepsfase van het miljoenenbal maken. De middenvelder kwam tot zestien minuten spelen in het duel met Arsenal.