Opstelling PSV bekend: Bosz gunt Lang basisrentree tegen Almere City

Opstelling PSV bekend: aanvallende Bosz gunt Lang basisrentree tegen Almere City

27 januari om 17:35
Laatste update: 27 januari om 17:43

Peter Bosz heeft zijn opstelling voor de wedstrijd tegen Almere City bekendgemaakt. De oefenmeester heeft Noa Lang zijn rentree in de basiself gegund, waar er ook plaats is voor Johan Bakayoko en Hirving Lozano. PSV neemt het om 18.45 uur in eigen huis op tegen de huidige nummer dertien van de Eredivisie.

Tussen de palen is weer plek voor Walter Benitez. De Argentijnse doelman werd in de bekerduels tegen FC Twente en Feyenoord nog vervangen door Joël Drommel. In de achterhoede heeft Bosz gekozen voor zijn vaste viertal. Zo zien we Jordan Teze en Serginio Dest als vleugelverdedigers en vormen André Ramalho en Olivier Boscagli het centrum achterin. Op het middenveld is waar de oefenmeester aanpassingen heeft verricht. Bosz kiest voor Lang als aanvallende middenvelder, met Guus Til en Jerdy Schouten naast hem. Voor Lang is het zijn eerste basisplaats sinds 8 oktober, toen de aanvaller tegen Sparta (0-4) geblesseerd uitviel.

Het lijkt er op dat Bosz de bekerkater met een ruime overwinning wil wegspoelen. Voorin is er namelijk ook ruimte voor Bakayoko en Lozano, die samen met Luuk de Jong voor de nodige doelpunten moeten gaan zorgen.

Opstelling van PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Lang, Til; Bakayoko, L. de Jong, Lozano.