Wanneer stond Noa Lang voor het laatst in de basis bij PSV?

Wanneer stond Noa Lang voor het laatst in de basis bij PSV?

27 januari om 18:15

Noa Lang keert zaterdagavond tegen Almere City eindelijk weer terug in de basis van PSV. De vleugelaanvaller heeft dit seizoen veel pech gekend door blessures. Wanneer stond hij voor het laatst aan de aftrap van een officieel duel? VoetbalNieuws.nl vertelt het je!

Hoe lang is Noa Lang geblesseerd geweest?

Lang heeft in totaal bijna vier maanden moeten toekijken bij PSV. De Eindhovenaren betaalden afgelopen zomer 12,5 miljoen euro voor hem aan Club Brugge, maar hebben nog niet uitgebreid van hem kunnen genieten. Toch heeft Noano, zoals zijn bijnaam ondertussen luidt, in het begin van het seizoen vier goals weten te maken in tien competitiewedstrijden. Ook gaf hij één assist.

Wanneer stond Lang voor het laatst in de basis bij PSV?

De laatste keer dat Lang bij PSV in de basis stond, was op 8 oktober, in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De Oranje-international moest toen al na 35 minuten de strijd staken door een hamstringblessure. Dat leek in eerste instantie mee te vallen, maar door een terugslag in de uitwedstrijd tegen FC Twente op 25 november, stond Lang weer een maand aan de kant.

Zaterdagavond kan hij dus weer zijn kwaliteiten laten zien aan de supporters in het Philips Stadion. De wedstrijd tegen Almere City begint om 18.45 uur en is bij VoetbalNieuws.nl live te volgen via Langs de Lijn.