Wat zegt Virgil van Dijk over zijn toekomst bij Liverpool?

Opmerkelijk: dit zegt Virgil van Dijk over zijn toekomst bij Liverpool

29 januari om 13:21
Laatste update: 29 januari om 14:32

Virgil van Dijk heeft zich uitgelaten over zijn toekomst bij Liverpool. Na het aangekondigde vertrek van manager Jürgen Klopp vertelt de aanvoerder van The Reds opvallend genoeg 'dat hij nog niet weet' wat er voor hem aan de horizon ligt.

In Liverpool wordt er komende zomer een tijdperk afgesloten. Na negen jaar trouwe dienst slaat Klopp de deur van Anfield Road achter zich dicht. De Duitser wist er alle prijzen te winnen. Hoe zit het met de toekomst van Van Dijk, die zich onder Klopp ontpopte tot één van de beste verdedigers ter wereld? "Dat is een grote vraag. Eigenlijk weet ik het niet", vertelt hij in gesprek met The Times.

"De club heeft straks een grote klus te klaren en er zullen veel dingen veranderen. Ik ben heel benieuwd welke kant het op gaat. We zullen zien wat de situatie wordt."

De inmiddels 32-jarige Van Dijk speelt sinds 2018 voor Liverpool en groeide er uit tot een defensief icoon. De Oranje-international kwam tot dusver 246 keer in actie voor de club en trof 21 maal doel. Zijn huidige contract loopt nog tot medio 2025.