'Feyenoord en Liverpool Montevideo bijna akkoord over Rodríguez'

Update: 'Feyenoord en Liverpool Montevideo bereiken akkoord over Rodríguez'

30 januari om 20:03
Laatste update: 30 januari om 20:03

Feyenoord en Liverpool Montevideo zijn er bijna uit wat de overstap van Luciano Rodríguez betreft. De Uruguayaanse club is tevreden met het laatste bod van de Rotterdammers voor de aanvaller. 

Rodrigo Romano, een grote naam binnen de Uruguayaanse journalistiek, en 1908.nl melden dat de laatste fase is aangebroken tussen de twee ploegen. Technisch directeur José Luis Palma zou overtuigd zijn geraakt van het bod van Feyenoord, dat 70 tot 80 procent van de transferrechten in handen gaat krijgen van de speler. In Uruguay wordt gerept over een transfersom van vijftien miljoen euro, maar 1908.nl spreekt dat tegen.

De transfer zit in de 'beslissende uren' wat de onderhandelingen betreft. Rodríguez kan als spits en in de vleugel terecht, waardoor Feyenoord een grote impuls in de aanvalslinie lijkt te krijgen. Alles wijst erop dat Feyenoord deze transferwindow de jonge aanvaller nog binnen weet te hengelen. 

Update: Feyenoord en Liverpool Montevideo hebben volgens het Braziliaanse medium Globo een akkoord bereikt over de transfer van Luciano Rodriguez. Naar verluidt legt Feyenoord tien miljoen euro op tafel en kan dat bedrag door middel van bonussen nog oplopen tot dertien miljoen euro.