Waar en hoe laat wordt Ajax - FC Twente in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Ajax - FC Twente in de Eredivisie uitgezonden?

14 april om 15:05
Laatste update: 14 april om 15:05

Met AjaxFC Twente staat er komende zondag een heerlijk affiche op het programma in de Eredivisie. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax, dat een teleurstellend seizoen heeft ten opzichte van hun hoge normen, met slechts slechts 12 overwinningen uit 29 wedstrijden, hoopt op een ommekeer thuis in de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers gingen vorige week genadeloos hard ten onder tegen Feyenoord. In Rotterdam werd de ploeg van trainer John van ’t Schip met 6-0 van de mat geveegd. Om directe plaatsing voor Europees voetbal af te dwingen, moet in het slechtste scenario zeven punten worden goed gemaakt op nummer vier AZ. Anders moet Ajax hopen dat Feyenoord de beker wint.

Twente draait daarentegen uitstekend. De Tukkers staan derde en lijken daarmee de voorrondes van de Champions League in te gaan. De voorsprong op AZ bedraagt acht punten, met nog vijf wedstrijden te gaan. Twente kan bovendien vertrouwen putten uit de vorige ontmoeting tegen Ajax dit seizoen. In Enschede werd het namelijk 3-1.

Live Ajax - FC Twente kijken

Ajax – FC Twente begint zondag 14 april om 16.45 uur in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.