''Fantastisch aanbod' voor Van Dijk vanuit Saudi-Arabië, ook Bayern luistert mee'

''Fantastisch aanbod' voor Van Dijk vanuit Saudi-Arabië, ook Bayern luistert mee'
1 mei om 18:11

Recente geruchten uit Frankrijk melden dat Virgil van Dijk, de aanvoerder van Oranje en verdediger van Liverpool, mogelijke interesse heeft gewekt van zowel Bayern München als een club uit Saudi-Arabië. SportZone, een Frans sportmedium, bericht dat Al-Qadisiah uit Saudi-Arabië een substantieel bod heeft gedaan om Van Dijk te strikken.

Dit bod komt tegelijk met interesse van Bayern München, die ook hun zinnen hebben gezet op de 33-jarige Oranje-international. Volgens het Franse medium heeft Al-Qadisiah, die op het punt staat te promoveren naar het hoogste niveau in Saudi-Arabië, een 'fantastisch' bod uitgebracht op Van Dijk. Echter, details over de aanbieding zijn nog niet publiekelijk bekendgemaakt.

Ondanks deze interesse geeft Van Dijk de voorkeur aan een verblijf bij Liverpool, maar hij staat niet volledig onwelwillend tegenover een eventuele verandering van omgeving. Het nieuws volgt op eerdere geruchten waarbij Borussia Dortmund geïnteresseerd was in Van Dijk, hoewel deze speculaties snel werden ontkracht door BILD. Nu lijkt Bayern München dus de volgende grote club te zijn die interesse toont in de verdediger.