Erik ten Hag in beeld bij Bayern München

'Bayern München schakelt door na 'nee' van Rangnick: Ten Hag in beeld'

3 mei om 10:50
Laatste update: 3 mei om 10:50

Erik ten Hag is mogelijk in beeld bij Bayern München, zo meldt BILD. De Nederlandse trainer van Manchester United is de volgende die mogelijk benaderd gaat worden. Eerder werden Xabi Alonso, Julian Nagelsmann en Ralf Rangnick ook al gevraagd, maar zei verkochten een 'nee'.

Volgens het laatste nieuws uit Engeland mag Ten Hag ook volgend seizoen blijven als manager van Manchester United. Daarmee lijkt er een einde te komen aan de speculaties omtrent zijn mogelijke ontslag. Toch verdwijnd de oud-Ajax trainer niet uit beeld, want vanuit Duitsland meldt de pers dat hij in beeld is bij Bayern München.

Sinds de afwijzing van Rangnick is Der Rekordmeister druk op zoek naar een nieuwe potentiële naam. Onder Pep Guardiola werkte Ten Hag al bij Bayern als trainer van het tweede elftal. Daarom is de Nederlander al bekend met de club en zou hij een bekende zijn. Er is nog niet duidelijk of er al contact tussen beide clubs is geweest.

Thomas Tuchel vertrekt aan het einde van het seizoen juist bij Bayern. Toch kan er een interessante ruildeal ontstaan. BILD meldt namelijk dat de Duitser gecharmeerd is van de vacature als coach bij Manchester United. Met een vertrek van Ten Hag naar Bayern zou de vacature op de markt komen en dus zou Tuchel ook zijn zegje kunnen gaan doen in de mogelijke deal.