Te Kloese mogelijk terug naar Mexico

'Te Kloese mogelijk terug naar Mexico: Feyenoord-directeur in beeld bij Chivas'

21 mei om 10:17

Dennis te Kloese wordt voorzichtig gelinkt aan een terugkeer naar Mexico. De algemeen directeur van Feyenoord is in beeld als sportief directeur bij Chivas Guadalajara. Volgens de Mexicaanse tak van Record heeft Chivas zelfs al contact gezocht met Te Kloese om zijn interesse te peilen. Te Kloese was in het verleden al in diverse functies werkzaam bij de Mexicaanse club.

Chivas heeft momenteel Fernando Hierro als sportief directeur. De Real Madrid-legende wordt echter gelinkt aan een vertrek naar Al Nassr. Daarom onderzoekt Chivas de mogelijkheden en is de naam van Te Kloese intern genoemd, meldt de Mexicaanse tak van Record. De club wil weten hoe de directeur van Feyenoord tegenover een rentree staat, maar het is onduidelijk of Te Kloese interesse heeft in een terugkeer naar Mexico. Voorlopig mikt Chivas nog op een langer verblijf van Hierro, die nog tot medio 2027 vastligt.

Te Kloese is sinds begin 2022 algemeen directeur bij Feyenoord. Samen met Arne Slot boekte hij grote successen, waaronder de landstitel en de KNVB Beker.