Waar en hoe laat wordt Go Ahead Eagles - FC Utrecht in de play-offs uitgezonden?

 Waar en hoe laat wordt Go Ahead Eagles - FC Utrecht in de play-offs  uitgezonden?
23 mei om 23:25

De strijd om Europees voetbal nadert zijn climax, met Go Ahead Eagles die het opneemt tegen FC Utrecht in de play-offs. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de voorronde van de Conference League. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Go Ahead Eagles heeft een ongekend goed seizoen gedraaid in de Eredivisie en zich overtuigend geplaatst voor de play-offs. De ploeg uit Deventer heeft de afgelopen maanden indrukwekkend voetbal laten zien en zal er alles aan doen om de Europese droom waar te maken. In de halve finale was het team van René Hake op bezoek bij NEC met 1-2 te sterk. FC Utrecht heeft sinds de komst van trainer Ron Jans een opmars gemaakt en de vorm gevonden op het juiste moment, waardoor Utrecht nog altijd Europees voetbal in het vizier heeft. De Domstedelingen wonnen in de eerste wedstrijd met 3-1 van Sparta.

 Waar en hoe laat wordt Go Ahead Eagles - FC Utrecht uitgezonden?

Go Ahead Eagles – FC Utrecht begint zondag 26 mei om 18.00 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.