Waar en hoe laat wordt Nederland - Bosnië in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Nederland - Bosnië in de Nations League uitgezonden?
7 september om 19:19
Laatste update: 7 september om 19:19

De Nations League gaat weer van start, en voor Oranje staat meteen een belangrijke wedstrijd op het programma. Zaterdagavond neemt Nederland het in het Philips Stadion in Eindhoven op tegen Bosnië en Herzegovina. Dit wordt de eerste wedstrijd van Oranje na het EK in Duitsland, waar de ploeg van bondscoach Ronald Koeman in de halve finales werd uitgeschakeld door Engeland. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Nederland - Bosnië en Herzegovina in de Nations League

De verwachtingen zijn hooggespannen, ondanks dat enkele ervaren krachten zoals Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Marten de Roon ontbreken in de selectie. Depay is nog op zoek naar een nieuwe club, wat zijn afwezigheid verklaart. Nederland zit in een poule met verder Duitsland en Hongarije. Dit maakt het duel met Bosnië extra belangrijk, aangezien dinsdag al de kraker tegen Duitsland wacht in de Johan Cruijff Arena.

Wanneer speelt Nederland tegen Bosnië?

De wedstrijd Nederland – Bosnië en Herzegovina begint zaterdag 7 september om 20.45 uur in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op NPO 1. De voorbeschouwing begint twintig minuten eerder. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.