Vermoedelijke opstelling Juventus: Koopmeiners aan zet in CL-clash met PSV

Vermoedelijke opstelling Juventus tegen PSV in de Champions League
17 september om 14:20
Laatste update: 17 september om 14:20

PSV begint dinsdag aan het Champions League-avontuur met een zware uitwedstrijd tegen Juventus. De Italianen hebben een wisselvallige start in de Serie A achter de rug, maar willen in eigen huis meteen een statement maken. De zomertransfer van Teun Koopmeiners, overgekomen van Atalanta, speelt daarin een grote rol. De Nederlandse middenvelder drukt al vroeg zijn stempel op de ploeg van Thiago Motta. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling van De Oude Dame met je door!

Vermoedelijke opstelling Juventus

Motta zal naar verwachting vasthouden aan zijn gebruikelijke 4-2-3-1 formatie. Michele Di Gregorio staat vermoedelijk onder de lat, terwijl Pierre Kalulu en Andrea Cambiaso de vleugelverdedigers zijn. In het centrum van de defensie vormen Federico Gatti en Bremer een solide blok. Op het middenveld is Manuel Locatelli een vaste waarde, maar het is vooral de aanwezigheid van Teun Koopmeiners die de aandacht trekt.

De Nederlander heeft zich snel onmisbaar gemaakt met zijn spelinzicht, passing en dreiging voor het doel. Hij staat naar verwachting op tien. Khéphren Thuram is naast Locatelli de andere verdedigende middenvelder. De aanvallende flanken worden vermoedelijk bezet door Nico González en Kenan Yildiz. Dusan Vlahovic is de man in de spits.

Vermoedelijke opstelling Juventus: Di Gregorio; Kalulu, Gatti, Bremer, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Nico González, Koopmeiners, Yildiz; Vlahovic.

De wedstrijd tussen Juventus en PSV begint dinsdag 17 september om 18.45 uur in het Allianz Stadium in Turijn. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.