Waar en hoe laat wordt NEC - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt NEC - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?
22 september om 17:00

Op zaterdag 28 september 2024 staat een spannend duel in de Eredivisie op het programma: NEC neemt het thuis in het Goffertstadion op tegen Feyenoord. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

De Rotterdammers zijn goed op dreef na een 2-0 overwinning op NAC Breda, waarbij Ueda en Quinten Timber de doelpunten maakten. NEC, aan de andere kant, hoopt zich te herpakken na een teleurstellend verlies tegen Heracles (1-2). NEC kan wel een overwinning gebruiken om de aansluiting met de middenmoot te behouden, terwijl Feyenoord de punten hard nodig heeft om de druk op de top van de Eredivisie te vergroten. De strijd in Nijmegen belooft een interessante clash te worden, vooral met Feyenoord in een sterke vorm en NEC met de steun van het thuispubliek.

Waar kun je NEC - Feyenoord live bekijken?

De aftrap van NEC - Feyenoord is op zaterdag 28 september om 18.45 uur in het Goffertstadion. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.