Ajax loopt geen extra averij op in de selectie in aanloop naar duel met Qarabag

Ajax loopt geen extra averij op in de selectie in aanloop naar duel met Qarabag
23 oktober om 16:14

De selectie van Ajax heeft geen extra averij opgelopen in aanloop naar het duel in de Europa League met Qarabag. Het betekent dat alle spelers die al van de partij waren tegen Heracles Almelo er ook bij zullen zijn in Azerbeidzjan.

"We hebben enkele spelers die nog moeten herstellen. Dat zijn Gaston Ávila, Kristian Hlynsson, Sivert Mannsverk en Steven Berghuis. Zij maken geen onderdeel uit van de selectie, de rest wel", begon Francesco Farioli tijdens het vooruitblikkende persmoment.

Naast Farioli was ook Daniele Rugani aanwezig op de persconferentie. De Italiaanse verdediger gaat starten, zo vertelde de Italiaanse trainer. "Hij brengt leiderschap en kennis van internationale wedstrijden met zich mee. Ik heb die beslissing voor deze wedstrijd gemaakt, het is een uitstekend moment voor Daniele om te starten."

Dinsdag blikte Kian Fitz-Jim al even vooruit op de wedstrijd met Qarabag. De aanvallende middenvelder is terug van een blessure en kan naar eigen zeggen starten in Azerbeidzjan. Dat verwacht hij ook.