'Álvarez op de radar van 'grote Engelse club', Ajax wil niet meewerken aan deal'

19 augustus 2022 om 18:30
Laatste update: 19 augustus 2022 om 19:56

Edson Álvarez staat in de belangstelling van een 'heel grote Engelse club'. In Kick-off, de podcast van De Telegraaf, wordt de interesse in de Mexicaan besproken. Ajax is niet van plan mee te werken aan een mogelijk vertrek van de balafpakker. 

Clubwatcher Mike Verweij stelt voorop dat de Amsterdammers niet staan te springen om afscheid te nemen van de middenvelder. "Er is geïnformeerd naar Álvarez. Een hele grote club uit Engeland heeft zich gemeld. Ik weet niet welke club het is, maar de Engelse club kreeg te horen dat Álvarez niet te koop is. Er zou indicatie gegeven zijn dat ze tientallen miljoenen voor hem overhebben. Ajax zou hebben gezegd dat het pas na het WK bespreekbaar is."

Jurriën Timber verlengde deze week zijn contract bij Ajax met één jaar, tot 2025. Verweij stelt dat de verdediger dit doet met oog op het WK en ook grootverdiener wordt in Amsterdam. "Er waren heel veel aanbiedingen. Heel veel interesse vanuit de Engelse top. Hij kiest ervoor om in ieder geval tot het WK in Nederland te blijven en zelfs het seizoen af te maken. Dat heeft hij ook met Ajax afgesproken", besluit de clubwatcher.