'Antony bereikt persoonlijk akkoord, Ajax kan verhoogd bod verwachten van United'

22 augustus 2022 om 17:34

Antony is persoonlijk akkoord met Manchester United. Het enige wat nu nog rest, is een akkoord over de transfersom van de Braziliaan. Ajax kan binnenkort een verhoogd bod van 94 miljoen euro van The Red Devils verwachten. 

Dat meldt het Braziliaanse O Globo. Na het afgewezen bod van tachtig miljoen euro is de verwachting dat United met een bod van 94 miljoen euro aan zal zetten. Ajax heeft nog altijd liever dat de dribbelaar blijft. "Inmiddels zijn al vijf of zes basisspelers vertrokken", zei trainer Alfred Schreuder onlangs. "We willen niet nog meer mensen verkopen. We gaan zien wat er gaat gebeuren, maar ik ga ervan uit dat Antony niet vertrekt."

Antony trainde vrijdag en zaterdag niet mee met de Amsterdammers en zat in afwachting van de transfer ook niet bij de selectie van Ajax voor het duel met Sparta Rotterdam. Die wedstrijd werd door een bevlieging van Steven Bergwijn ternauwernood met 0-1 gewonnen. Schreuder stelde dat de afwezigheid van Antony te maken had met het feit dat 'hij niet met zijn hoofd bij de wedstrijd zat', maar alles wijst er nu op dat de Braziliaan toch echt naar Old Trafford vertrekt.