'United 'wanhopig': Antony-transfersom is astronomisch voor een aantal redenen'

26 augustus 2022 om 11:27
Laatste update: 26 augustus 2022 om 11:54

Volgens Sky Sports is Manchester United 'wanhopig' om de deal met Ajax over een transfer van Antony rond te krijgen. De Braziliaan staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Engelse grootmacht.

Naar verluidt ontving Ajax in een eerder stadium al een bod van tachtig miljoen euro voor de dribbelaar, wat resoluut naar de prullenbak werd verwezen. "De prijs is astronomisch, voor een aantal redenen. Manchester United is wanhopig om deze deal rond te krijgen, want het is al laat in de transferperiode. Het aantrekken van Frenkie de Jong is niet gelukt, maar het geld is er wel om uit te geven", klinkt het in de studio bij The Football Show van Sky Sports.

"Ajax hoeft deze speler helemaal niet te verkopen. Ajax wordt uitstekend gerund en zijn erg duidelijk geweest over hun structuur en principes op de lange termijn", vervolgt de Sky-verslaggever. "Zeker in deze transferwindow. Elke speler heeft zijn prijs. Als de selectie rond is, is de selectie rond. Alleen bij astronomische bedragen wil Ajax luisteren."

Manchester United wordt 'arrogantie en naïviteit' verweten wanneer het aankomt op het aantrekken van spelers. "Ze denken zomaar aan te kloppen en te zeggen dat ze een bepaalde speler willen. Maar zo werkt het niet. Antony puhst voor de transfer en ziet United als zijn droombestemming."