'Manchester United doet een nieuw bod van negentig miljoen euro op Antony'

26 augustus 2022 om 19:23
Laatste update: 26 augustus 2022 om 19:37

Manchester United heeft vrijdag een nieuw bod op Antony gedaan. Volgens De Telegraaf gaat het om een aanbieding van negentig miljoen euro.

Ajax wil naar verluidt nog altijd niet meewerken aan een vertrek van Antony, die zijn zinnen heeft gezet op een vertrek uit Amsterdam. De 22-jarige Braziliaan hoopt dat financieel directeur Susan Lenderink en de raad van commissarissen ervoor zorgen dat de transfer wel doorgaat. Technisch directeuren Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar willen Antony niet laten vertrekken, maar de vraag is of dat financieel gezien wel verantwoordelijk is.

Ajax hoopte Hakim Ziyech terug te halen als mogelijke opvolger van Antony, maar de onderhandelingen met Chelsea over de Marokkaans international verlopen uiterst moeizaam. The Blues willen naar verluidt zo'n veertig miljoen euro vangen voor de linkspoot. De naam van Anwar El Ghazi werd ook genoemd in de wandelgangen. PSV is ook in de markt voor de oud-Ajacied, die in Eindhoven de vervanger moet worden van de geblesseerde Noni Madueke.