Vraagtekens bij megatransfer Antony: 'Wat moet ik zeggen? Te gek voor woorden'

30 augustus 2022 om 14:10
Laatste update: 30 augustus 2022 om 14:17

Antony groeide met zijn transfer van Manchester United in één klap uit tot de duurste uitgaande Eredivisie-transfer ooit. Met de overgang is een bedrag van maximaal honderd miljoen euro gemoeid. Ron Snellen, voorzitter van supportsvereniging The Dutch Mancunians, plaatst vraagtekens bij de hoogte van de transfersom.

Volgens de United-fan in hart en nieren bestaan er weinig twijfels over de voetballende kwaliteiten van Antony, maar wel over het prijskaartje dat zijn club voor de speler neertelt. "Honderd miljoen euro... Wat moet ik ervan zeggen?", vraagt Snellen zich af in The King of Manchester-podcast van VoetbalNieuws. "Het is een hoop geld. Je kan er een hoop leuke dingen mee doen", knipoogt hij.  

Net zoals David Endt dat eerder deed in gesprek met VN, vindt ook Snellen de transfersom buiten proportie. "Het zijn bedragen die je pet te boven gaan. Aan de andere kant: als hij op het lijstje staat van Ten Hag en we kunnen hem betalen... Dan moeten we hem halen. Van mij hoefde het persoonlijk niet. Ik vind het te gek voor woorden", aldus de voorzitter.  

Antony heeft bij de ploeg van manager Erik ten Hag een contract ondertekend tot medio 2027. De nieuwste aflevering van The King of Manchester is nu te beluisteren via Spotify en YouTube.