Klopp door het stof na kansloze pot: 'We moeten onszelf opnieuw uitvinden'

8 september 2022 om 09:51

Jürgen Klopp moest woensdagavond de spreekwoordelijke pijn verbijten toen Liverpool FC voor de zoveelste keer dit seizoen een slecht resultaat boekte. The Reds gingen op bezoek bij SSC Napoli maar liefst met 4-1 onderuit en de Duitse manager geeft toe dat het niet goed gaat. 

Na het teleurstellende duel stond Klopp voor de camera en gaf de Duitser geen excuses voor de verloren wedstrijd. "Napoli speelde erg goed en wij niet, laat dat duidelijk zijn. We kregen twee penalties tegen, beide een beetje ongelukkig maar je kan ze geven. De volgende twee goals geven we gratis weg en we moeten beter verdedigen."

"We zaten nooit echt in de wedstrijd en waren niet compact. We kregen drie treffers in de eerste helft tegen en met Alisson op doel moet je dan wel érg slecht bezig zijn. Ik kan nu niet uitleggen waarom het vanavond zo fout is gegaan."

Liverpool staat zesde in de Premier League en moet over drie dagen alweer aantreden tegen Wolverhampton Wanderers. "We moeten onszelf opnieuw uitvinden", geeft Klopp toe. "Er gaat een hoop fout. Het leuke is dat we het in het midden van alle competities moeten doen. Wolves zal zich vast rotlachen na deze wedstrijd te hebben gezien en denken: wat een perfect moment om tegen ze spelen. Dat zou ik in ieder geval denken", besluit Klopp.