Ten Hag kan nog niet beschikken over Martinez en Varane

Ten Hag mist centrale duo: 'Rijdt nog steeds met de touringbus door Buenos Aires'

26 december 2022 om 14:49

Erik ten Hag kan in het duel tussen Manchester United en Nottingham Forrest niet beschikken over zijn centrale duo Lisandro Martínez en Raphaël Varane. Beide verdedigers zijn nog niet teruggekeerd nadat ze de WK-finale in Qatar speelden.

Ten Hag kan wel beschikken over Harry Maguire, vertelt hij op de persconferentie. "Rapha Varane en Licha Martínez zijn er nog niet, maar we hopen dat ze spoedig terugkeren", begint de manager van The Mancunians, die Martínez snel terug verwacht. "Hij rijdt nog steeds met de touringbus door Buenos Aires. Dat snap ik wel, want er komt veel los als je de wereldbeker wint. Dat is het hoogste wat je kunt bereiken in het voetbal."

"Licha moet wel begrijpen dat de Premier League op 27 december weer begint", vervolgt Ten Hag. "Het gevoel is goed. De spelers die zijn teruggekeerd zijn weer volledig geïntegreerd in de spelersgroep en je merkt dat ze zin hebben om aan de slag te gaan. Ze hebben veel indrukken opgedaan in Qatar, maar nu zijn ze weer hier en je voelt dat ze veel energie hebben. Ze hebben zin in de hervatting van de Premier League", besluit de oud-trainer van Ajax.