Karsdorp 'blij om terug te zijn' bij Roma: 'Ze zeiden dingen die niet waar zijn'

Karsdorp 'blij om terug te zijn' bij Roma: 'Ze zeiden dingen die niet waar zijn'
15 februari 2023 om 16:35

De strijdbijl tussen Rick Karsdorp en José Mourinho lijkt begraven. De rechtsback hoopt snel weer in actie te komen voor AS Roma. Volgens de Nederlander zijn er veel dingen gezegd die niet waar zijn.

Na een blessure is Karsdorp bijna volledig fit. "Twee weken heb ik last gehad van mijn knie, die was opgezwollen en ik had pijn. Maar nu voel ik me vooral lichamelijk beter. Ik heb veel in de sportschool gewerkt, ook buiten hier, op een individueel niveau. Ik ben blij om terug te zijn", aldus Karsdorp tegenover CalcioMercato.

"Dit is mijn zesde jaar hier en ik speel graag voor deze club", vervolgt de rechtsback. "Wat ik wil zeggen over de problemen tussen mij en de coach is dat mensen zoals FIFPro en mijn advocaat spraken niet namens mij. Mensen zeiden dingen die niet waar zijn. Ik wil alleen maar voor deze club spelen en, zoals ik al eerder zei, ik ben blij om terug te zijn."

Karsdorp hoopt vooral weer veel in actie te komen voor de Romeinen. "Het is altijd leuk om elke drie of vier dagen een wedstrijd te spelen. Ik deed het eerder en, zoals ik al zei, ik ben blij om terug te zijn."