Ramiz Zerrouki, FC Twente, Jan Streuer,

Vertrek Zerrouki uitgemaakte zaak: 'Kunnen hem niet nog een jaar houden'

16 april 2023 om 12:10

Ramiz Zerrouki is komende zomer onhoudbaar voor FC Twente, stelt technisch directeur Jan Streuer bij Goedemorgen Eredivisie. De Algerijnse middenvelder was afgelopen transferperiode al dicht bij een transfer en lijkt die in de zomer ook definitief te gaan maken.

De directeur vertelt bij het ESPN-programma dat hij het tumult rondom Zerrouki afgelopen transferperiode betreurt, maar inziet dat een langer verblijf onhoudbaar is. "Een heel vervelend verloop, voornamelijk op de laatste dag van de winterse transferwindow", begint Streuer. "Maar die speler die gaat weg, die moet ook weg. Dat is voor iedereen het beste. De speler wil een volgende stap maken en hij heeft de mogelijkheden, want er is veel interesse. Wij kunnen hem niet nog één jaar houden."

Streuer geeft aan dat zowel hij zelf als de club geen uitingen meer gaan geven over een mogelijke transfer van de middenvelder. "Ik heb gezegd dat wij er niets meer over gaan zeggen. Wij wachten nu rustig af wat er verder gaat gebeuren. Er is absoluut interesse, maar we gaan niet zeggen wie zich heeft gemeld. Er zijn wel meer clubs die interesse hebben in Zerrouki. Het is ook gewoon een hele goede speler, maar het wordt nu tijd dat hij gaat."