Kenneth Perez sarcastisch over verlenging finale KNVB beker tussen PSV en Ajax

Perez sarcastisch: 'Wat heerlijk dat we nog twee keer een kwartier mogen genieten'

30 april 2023 om 20:03

De bekerfinale tussen Ajax en PSV kan de analisten van ESPN qua spel nog altijd niet bekoren. Aan het einde van de reguliere speeltijd staat er een 1-1 tussenstand op het scorebord, waardoor er wordt verlengd. Volgens Kenneth Perez en Marciano Vink niet per se iets om naar uit te kijken.

Een eigen doelpunt van Jarrad Branthwaite en een treffer van Thorgan Hazard zorgden voor gejuich, maar het spelniveau laat nogal te wensen over. "Wat heerlijk dat we nog twee keer een kwartier mogen genieten van deze geweldige wedstrijd", aldus Perez sarcastisch. "Het kon ook niet slechter. De enige die met zijn hersenen voetbalt, is Joey Veerman. Als je door alle ruis en opgefokte spelers heen kijkt, zie je een oase van rust. Dat is Joey Veerman."

Vink ziet bij PSV Xavi Simons een goede rol opeisen. "Die heeft ook wel een paar momenten gehad. Rulli heeft één heel goede redding gehad. Het had zomaar 1-2 kunnen staan. De trainers zullen er wel op bedacht zijn dat je in één stom omschakelmoment de wedstrijd kan verliezen."