'Feyenoord krijgt concurrentie: ook PSV informeert naar gewilde Zerrouki'

'Feyenoord krijgt concurrentie: ook PSV informeert naar gewilde Zerrouki'

5 mei 2023 om 07:17
Laatste update: 5 mei 2023 om 07:43

De Telegraaf meldt dat PSV heeft het oog laten valen op Ramiz Zerrouki. De Eindhovenaren zien de FC Twente-spelverdeler als mogelijke opvolger van de mogelijk vertrekkende Ibrahim Sangaré en Érick Gutierrez. 

Zerrouki leek hard op weg naar Feyenoord, maar nu probeert ook PSV de middenvelder over te nemen van FC Twente. De Eindhovenaren zitten met de vertrekclausule van Ibrahim Sangaré, die voor 37 miljoen kan worden opgepikt, in de maag en tegelijkertijd is er Spaanse interesse voor Erick Gutierrez.

De verwachting is volgens De Telegraaf echter wel dat PSV nog niet zal doorpakken, zolang Sangaré en/of Gutierrez nog niet verkocht is. Feyenoord heeft daardoor vrij speelveld. De Rotterdammers zetten alles op alles om een Joey Veerman-scenario te voorkomen. De middenvelder was in januari 2022 hard op weg naar Feyenoord, toen PSV plots op de stoep stond wegens het plotselinge afzwaaien van Davy Pröpper.

Zerrouki genoot zijn jeugdopleiding bij Ajax, maar in 2016 maakte hij de overstap naar FC Twente O19. Met hangen en wurgen stootte de Algerijns international door tot het eerste elftal. Inmiddels speelde de middenvelder honderd duels voor Twente, waarin hij vier keer scoorde en zes assists gaf. Zijn contract loopt nog tot medio 2024, met de optie voor nog een jaar.