Tegenstrijdige berichtgeving rondom Summerville: 'Slot nooit met hem gesproken'

Crysencio Summerville kan terugkeren bij Feyenoord
12 juni 2023 om 15:29
Laatste update: 12 juni 2023 om 15:29

Feyenoord hoopt zich komende transferwindow te versterken met Crysencio Summerville. Volgens 1908 is trainer Arne Slot gecharmeerd van de buitenspeler en is de kans groot dat ze zich gaan mengen in de strijd met PSV.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium heeft Slot meer dan een uur met Summerville gebeld over een mogelijke terugkeer naar Rotterdam. De buitenspeler van Leeds United, die afgelopen week in Nederland was, zou geen directe 'nee' hebben verkocht. Eerder werd duidelijk dat ook PSV in de markt is voor Summerville.

Naar verluidt wil Leeds United twaalf miljoen euro voor de diensten van Summerville. De club degradeerde onlangs uit de Premier League en kan de nodige inkomsten dan ook wel gebruiken. Mocht de Nederlander komen, dan past dat goed in de transferstrategie van de club. De Rotterdammers zijn op zoek naar een linksbuiten en kijken naar aanbiedingen uit de Premier League, onthulde algemeen directeur Dennis te Kloese.

Mocht Summerville naar Feyenoord verkassen, dan betekent dat een terugkeer voor hem. De aanvaller doorliep de jeugdopleiding en werd verhuurd aan ADO Den Haag en FC Dordrecht. Leeds nam hem twee jaar geleden voor één miljoen over.

Update: Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, ontkent dat Slot met Summerville heeft gesproken. Volgens de journalist hebben beide heren elkaar nog nooit ontmoet.