'Sensationeel: PSV denkt aan terugkeer van Wijnaldum in de Eredivisie'

PSV denkt aan een terugkeer van Wijnaldum
13 juni 2023 om 06:48

PSV denkt er over na om Geogrinio Wijnaldum terug te halen naar Nederland, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De middenvelder (32) heeft naar alle waarschijnlijkheid geen toekomst bij Paris Saint-Germain, dat hem komende zomer terug ziet keren van een verhuurperiode aan AS Roma.

Wijnaldum zat een jaar geleden op een zijspoor bij PSG en liet zich daarom verhuren aan Roma. In Italië werd de middenvelder met veel bombarie binnengehaald, maar gooide een ernstige scheenbeenbreuk al snel roet in het eten. Wijnaldum lag er lang uit, miste het WK en maakte enkele maanden weer zijn rentree.

Toch keert Wijnaldum naar alle waarschijnlijkheid terug naar Parijs omdat de Romeinen de koopoptie in zijn contract niet gaan lichten. Dat betekent dat de Oranje-international in hetzelfde schuitje als een jaar eerder terecht komt. Laat PSV nu net het elftal zijn dat hem uit zijn lijden wil verlossen.

Bij PSG heeft Wijnaldum nog een contract tot 2024, wat betekent dat er een kleine transfersom zal moeten worden betaald. Bovendien is hij in het bezit van een loonstrook die niet mals is. Mocht Wijnaldum openstaan voor een terugkeer in de Eredivisie, dan zal hij zelf wat water bij de wijn moeten doen.

De Telegraaf

Volgens De Telegraaf hebben Wijnaldum en PSV nog geen contact gehad. Volgens De ochtendkrant zou ook Feyenoord, de club waar het voor de middenvelder allemaal begon, zich kunnen melden wanneer duidelijk wordt dat hij openstaat voor een terugkeer in de Eredivisie.