Justin Bijlow wil naar Manchester United maar Feyenoord wil niet meewerken

VI: Bijlow ziet Manchester United zitten, Feyenoord wil niets weten van verkoop

1 juli 2023 om 22:08
Laatste update: 2 juli 2023 om 23:58

Justin Bijlow heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester United, meldt Voetbal International. Feyenoord is alleen niet van plan om mee te werken aan de wens van de 25-jarige doelman.

Vrijdagavond kwam de berichtgeving over de interesse van Manchester United naar buiten. Volgens VI klopt dit en zou niet alleen de Engelse grootmacht belangstelling hebben in de doelman. Ook vanuit La Liga zouden er clubs zijn die hun ogen hebben gericht op de Oranje-international.

De belangstelling van de clubs mag er dan wel zijn, maar volgens het weekblad krijgen zij allemaal hetzelfde antwoord te horen: nee. Feyenoord is niet van plan om Bijlow te verkopen en wil in plaats daarvan het contract dat tot 2025 loopt verlengen. De gesprekken tussen de Rotterdammers, Bijlow en zaakwaarnemer Ali Dursun lopen al.

Mocht United toch ver voor Bijlow willen gaan dan volgt hij Tyrell Malacia, die een jaar eerder dezelfde weg bewandelde. Feyenoord nam deze zomer met Tein Troost en Ofir Marciano al afscheid van twee doelmannen. Timon Wellenreuther werd definitief overgenomen.