Feyenoord verhuurt Shiloh 'T Zand aan FC Dordrecht

'De vierde en laatste: Feyenoord verhuurt talentvolle aanvaller aan FC Dordrecht'

3 juli 2023 om 10:45

Feyenoord gaat jeugdspeler Shiloh ’T Zand verhuren aan FC Dordrecht, meldt 1908 via Feyenoord Youthwatcher. De aanvaller wordt daarmee de vierde en laatste speler die tijdelijk de overstap maakt naar de Schapenkoppen.

'T Zand is één van de veelbelovende talenten uit de jeugdopleiding van Feyenoord. De buitenspeler speelt al vanaf 2010 in Rotterdam, waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. Nu mag hij het gaan laten zien in de Keuken Kampioen Divisie. 'T Zand heeft nog een contract tot medio 2025 in De Kuip.

Naast 'T Zand werd al eerder bekend dat er nog meer spelers op huurbasis vertrekken die de potentie hebben om het eerste van Feyenoord te halen. Dat geldt voor de aangekochte Antef Tsoungui (Brighton & Hove Albion) en Ilias Sebaoui (Beerschot), maar ook voor de zelf opgeleide Guus Baars.

Dat Feyenoord een kwartet aan spelers aan Dordrecht verhuurt, heeft alles te maken met de hernieuwde samenwerking. Volgens de clubs vertrekken er vier spelers op huurbasis naar de KKD-club, waarmee 'T Zand dus naar verwachting de laatste speler is die deze overstap maakt.