PSG is stellig: 'Onmogelijk dat Mbappé in 2024 transfervrij vertrekt'

Klare taal van PSG: 'Onmogelijk dat Mbappé in 2024 transfervrij vertrekt'

5 juli 2023 om 17:50

Paris Saint-Germain-voorzitter Nasser El-Khelaïfi wil niet dat Kylian Mbappé in 2024 transfervrij vertrekt uit Parijs. De sterspeler zal dus bij moeten tekenen als hij nog een jaar in de Franse hoofdstad wil blijven voetballen.

El-Khelaïfi ging tijdens de presentatie van de nieuwe hoofdcoach Luis Enrique in op de geruchten rondom Mbappé. "Onze positie is helder: wij willen niet dat hij in 2024 transfervrij vertrekt", was de voorzitter van PSG duidelijk. "Als Kylian wil blijven, willen wij dat ook. Maar dan moet hij wel een nieuw contract tekenen. We willen de beste speler ter wereld niet voor niets laten gaan. Dat is onmogelijk."

Naar verluidt is de clubleiding van PSG in gesprek met Mbappé. Er is in Parijs nog altijd hoop dat de 24-jarige Fransman zal bijtekenen in het Parc des Princes. Mbappé zou op één voorwaarde willen verlengen: mondelinge toezegging dat hij in de zomer van 2024 naar zijn droomclub Real Madrid kan verkassen. Bij een andere uitkomst is het goed mogelijk dat De Koninklijke aankomende transferzomer al toeslaat.