'Tegenstrijdige berichten over Mbappé: PSG in dubio over verkoop'

'Tegenstrijdige berichten over Mbappé: PSG in dubio over verkoop'
22 juli 2023 om 10:13

Het begint er steeds meer op te lijken dat Paris Saint-Germain en Kylian Mbappé uit elkaar gaan deze zomer. De Franse topclub geeft de aanvaller tot 31 juli de tijd om zijn contract te verlengen.

Dat meldt L'Équipe. De beslissing van PSG moet volgens de Franse sportkrant worden gezien als een ultieme waarschuwing aan het kamp van Mbappé. Tot 31 juli overweegt de club geen enkel bod op hem. Dat is de deadline die aan Mbappé is gesteld om zijn contract al dan niet te verlengen. Als de aanvaller tegen die tijd nog steeds niet bijtekent, zal hij te koop worden aangeboden.

Fabrizio Romano heeft er een andere kijk op. Volgens de Italiaanse transferjournalist is Mbappé per direct beschikbaar voor verkoop als een club met een bevredigend bod komt. Diverse media melden bovendien dat Mbappé helemaal niet van plan is om te vertrekken, omdat hij volgend jaar ergens transfervrij kan tekenen. Dat lijkt Real Madrid te zijn. Hij lijkt het risico te willen nemen dat zijn club hem het hele seizoen niet laat spelen om dat doel te bereiken.