'Al Hilal doet bizar bod op Mbappé: recordbedrag Neymar met afstand overtroffen'

'Al Hilal doet bizar bod op Mbappé: recordbedrag van Neymar met afstand verbroken'
24 juli 2023 om 12:10
Laatste update: 25 juli 2023 om 00:05

Al Hilal wil Kylian Mbappé koste wat kost naar Saudi-Arabië halen en heeft een waanzinnig bedrag over voor de Fransman. Paris Saint-Germain zou een bod van 300 miljoen euro hebben ontvangen. 

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat het bod al formeel is en is ingediend. Het huidige transferrecord in de voetballerij staat op naam van Neymar, die in 2017 de overstap naar PSG maakte voor 222 miljoen euro. Het bod van 300 miljoen ligt ruim een kwart hoger dan het huidige record. 

Mbappé zit in een spagaat bij PSG. De Fransman weigert bij te tekenen en wordt ervan verdacht al een voorakkoord te hebben getekend bij Real Madrid voor het seizoen 2024-2025. De Franse topclub wil de speler nu zo snel mogelijk verkopen om nog geld aan de transfer over te houden. Mbappé werd in 2018 opgehaald bij AS Monaco voor 180 miljoen euro.

De sterspeler wordt door PSG buiten het veld gehouden terwijl de transfersoap zich afspeelt: Mbappé werd al thuisgelaten voor de voorbereidingstour in Azië. Vooralsnog houdt de speler voet bij stuk en lijkt Real Madrid de enige bestemming van de spits.