Mbappé reageert voor het eerst: PSG-ster plaatst 13 lachende emoji's onder tweet

Mbappé reageert voor het eerst: PSG-ster plaatst 13 lachende emoji's onder tweet

24 juli 2023 om 22:33
Laatste update: 24 juli 2023 om 22:37

Kylian Mbappé heeft na de recente conflicten met Paris Saint-Germain voor het eerst van zich laten horen. Op Twitter reageert hij met lachende emoji's op een grap van NBA-ster Giannis Antetokounmpo, die laat weten dat Al Hilal ook wel een bod op hem mag uitbrengen.

"Al-Hilal, neem mij maar. Ik lijk op Kylian Mbappé", grapte Antetokounmpo op sociale media. Mbappé kon de humor waarderen en plaatste 13 lachende emoji's onder de tweet. De reactie van de Fransman gooit olie op het vuur wat betreft de aanhoudende transfergeruchten sinds zijn conflict met PSG.

Mbappé kreeg te horen dat hij niet mee mag naar het trainingskamp van PSG in Azië. Volgens berichten heeft hij al een voorakkoord met Real Madrid voor 2024. PSG zou Mbappé nu voor veel geld willen verkopen aan Al-Hilal. De spits zelf heeft nog niet gereageerd op het astronomische bod.

Naar verluidt kan Mbappé in één seizoen een bedrag van 700 miljoen euro opstrijken. Dit bedrag bestaat uit 200 miljoen euro puur salaris en 500 miljoen euro aan commerciële deals.