'West Ham probeert tweetal over te nemen van United, Ten Hag wil niet meewerken'

West Ham United hoopt Scott McTominay en Harry Maguire over te nemen van United
25 juli 2023 om 23:07

West Ham United hoopt zich binnenkort te versterken met twee spelers van Manchester United. Volgens Sky Sports heeft de Conference League-winnaar gesprekken met The Red Devils gevoerd over Harry Maguire en Scott McTominay.

Ondanks dat beide heren weinig speelminuten krijgen onder United-manager Erik ten Hag, stelt het Engelse medium tegelijkertijd ook dat The Hammers weinig kans hebben om hen binnen te hengelen. De Nederlandse coach wil zowel Maguire als McTominay namelijk houden, tenzij er een zéér goed bod zou komen. Van eerstgenoemde werd afgelopen week bekend dat hij zijn aanvoerdersband kwijt ging raken.

West Ham kan dankzij de 120 miljoen euro die het ontving voor Declan Rice in ieder geval met een goed gevulde portemonnee de transfermarkt op. Zo zou er al een bod zijn op Conor Gallagher zijn afgeslagen door Chelsea en is de club momenteel ook in onderhandeling met Southampton over James Ward-Prowse. Daarnaast staan de namen van João Palhinha (Fulham), Denis Zakaria (Juventus) en Youssouf Fofana (AS Monaco) op de verlanglijst.