Mohammed Kudus heeft de training van Ajax woensdag opnieuw overgeslagen

Kudus nog altijd afwezig op de training van Ajax wegens zelfde reden als dinsdag

26 juli 2023 om 11:44

Mohammed Kudus is ook woensdag niet op het trainingsveld van Ajax verschenen. De Ghanees heeft volgens Ajax een lichte blessure opgelopen, maar aan de andere kant is ook bekend dat hij wordt begeerd door de Engelse top.

Ajax reisde maandag voor het traditionele zomerse trainingskamp af naar Duitsland, met ook Kudus in de gelederen. De middenvelder was diezelfde dag nog te bewonderen bij de Amsterdammers, maar dinsdag liet hij de training en het oefenduel tegen SpVgg Unterhaching (5-3 winst) aan zich voorbij gaan wegens een door Ajax gemelde ‘lichte blessure’.

Ook woensdag staat Kudus nog altijd niet op het trainingsveld, meldt AjaxLife. De Ghanees heeft nog altijd last van zijn kwetsuur, maar op de achtergrond speelt nog altijd het nodige rondom zijn persoon. Volgens eerdere berichtgeving bekijken Brighton & Hove Albion, Chelsea en Manchester United zijn situatie.

Afgelopen weekend was Maurice Steijn ook al duidelijk over de wensen van Kudus. De aanvaller annex middenvelder zou te kennen hebben gegeven dat hij het liefst wil vertrekken uit de hoofdstad.