Feyenoord wil nieuwe keeper, mogelijk gevolgen voor Ivanusec: 'Moet kritisch zijn'

Feyenoord wil nieuwe keeper, mogelijk gevolgen voor Ivanusec: 'Moet kritisch zijn'
20 augustus 2023 om 17:55
Laatste update: 20 augustus 2023 om 18:01

Arne Slot hoopt spoedig nog een nieuwe doelman te kunnen verwelkomen bij Feyenoord. Zondag werd bekend dat Justin Bijlow, de eerste keuze onder de lat, lang uit de roulatie ligt wegens een polsbreuk. Het eventuele aantrekken van een extra pion kan gevolgen hebben voor de transfer van Luka Ivanusec.

Slot reageerde zondag na afloop van het gelijkspel tegen Sparta Rotterdam (2-2) op de persconferentie de situatie rondom de aanvaller van Dinamo Zagreb. "Dat is een speler waar we interesse in hebben. Maar wij zijn ook een club die het geld maar één keer uit kunnen geven", zo vertelde hij.

Hij erkent dat Feyenoord zodoende kritisch moet omgaan met het aantrekken van nieuwe spelers, vooral door de blessure van Bijlow. "We vinden dat we nog wel wat meer nodig hebben dan alleen een linksbuiten. Wij kunnen niet drie keer acht miljoen of tien miljoen euro uitgeven, ten zij dat vandaag veranderd is. Daarom kunnen dingen in een window per dag verschillen."

Duidelijk is in ieder geval dat de Rotterdamse clubleiding al bezig is met een nieuwe keeper. Slot wil niet op namen in gaan. "Maar het is een keeper. En als wij een keeper gaan halen moeten we erover nadenken of dat een tweede keeper achter Timon wordt, of een eerste en wat dat verder gaat kosten. Dat zijn de interessante dagen voor een technisch directeur. Ik denk dat wij sowieso een keeper aan gaan trekken ja, dat vind ik zeker. Of dat gaat lukken is een tweede."