Ex van Antony doet schokkende onthullingen: 'Ze hielden me gevangen'

Ex van Antony doet schokkende onthullingen: 'Ze hielden me gevangen'
6 september 2023 om 11:01
Laatste update: 6 september 2023 om 13:29

Antony wordt door zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin beschuldigd van huiselijk geweld en bedreigingen. De rechtbank van São Paulo is een onderzoek gestart naar de zaak en de nationale ploeg heeft Antony al uit de selectie gezet vanwege de vermeende bedreigingen en fysiek geweld tegen zijn ex-partner.

"Hij maakte alles van mij kapot. Hij stal mijn paspoort. Zijn stiefvader en moeder hielden mij zelfs gevangen in de woonkamer, omringd door een hek", aldus Cavallin in UOL. De ex-partner vertelt dat Antony erg jaloers kon zijn. Zo bedreigde hij haar na het liken van foto's van Neymar op Instagram. In 2022 zou de aanvaller van Manchester United, volgens haar, een glas naar haar hebben gegooid met ernstig letsel als gevolg.

Verder laat Cavallin blijken dat Antony na zijn megatransfer van Ajax naar Manchester United agressiever werd, vanwege de druk in Engeland. “Eerst maakte hij alleen voorwerpen kapot; dingen in huis, in de slaapkamer. In februari veranderde het, toen werd ik het slachtoffer.”