Manchester United komt met statement na beschuldigingen aan adres van Antony

Manchester United geeft statement af na aantijgingen richting Antony
6 september 2023 om 14:17

Manchester United heeft een kort statement afgegeven over de beschuldigingen tegen Antony. De ex-Ajacied wordt door zijn ex-vriendin aangeklaagd wegens bedreigingen en huiselijk geweld.

De ex-vriendin kwam onlangs met een aantal flinke aantijgingen naar buiten. "Hij maakte alles van mij kapot. Hij stal mijn paspoort. Zijn stiefvader en moeder hielden mij zelfs gevangen in de woonkamer, omringd door een hek. Eerst maakte hij alleen voorwerpen kapot; dingen in huis, in de slaapkamer. In februari veranderde het, toen werd ik het slachtoffer", liet ze onlangs optekenen.

United heeft in een kort statement gereageerd op de ontstane ophef rondom Antony. 'Manchester United is op de hoogte van de aantijgingen tegen Antony en weet dat de politie onderzoek doet', schrijft de club. 'In afwachting van verdere informatie zal de club geen verder commentaar geven. Als club nemen we deze zaak zeer serieus en zijn we ons bewust van de impact die deze aantijgingen en de verhalen daarover kunnen hebben op overlevers van mishandeling.'