'Bayern niet alleen voor Gravenberch op de tribune: twee anderen ook in beeld'

18 maart 2022 om 09:45

Eerder deze week werd duidelijk dat Bayern München-directeuren Hasan Salihamidzic en Marco Neppe bij Ajax - Benfica aanwezig waren om Ryan Gravenberch aan het werk te zien. Nu meldt BILD dat de Duitsers ook geïnteresseerd zijn in Noussair Mazraoui en Antony.

Journalist Christian Falk vertelt dat in de Bayern Inside-podcast. "Op dit moment zoekt Bayern voor komend seizoen een centrale verdediger, een centrale middenvelder, een rechtsback én een rechtsbuiten. Corentin Tolisso (in het bezit van een aflopend contract, red.) gaat de club waarschijnlijk verlaten en Ryan Gravenberch zou een back-up zijn."

Dat Gravenberch in de belangstelling staat van de Duitse grootmacht is al langer bekend. Nu zou Der Rekordmeister, net als FC Barcelona en Borussia Dortmund, ook interesse hebben in Mazraoui. "Mazraoui zou een back-up kunnen zijn voor Benjamin Pavard, die bovendien liever centraal achterin speelt. En dan is het nog de vraag of Serge Gnabry (die na dit seizoen aan zijn laatste contractjaar begint, red.) gaat verlengen. In dat geval zou Antony de man zijn: ook hij speelt en schittert bij Ajax."