'Bayern zet tandje bij voor komst Mazraoui': "Het aanbod is nu echt goed"

29 maart 2022 om 07:32
Laatste update: 29 maart 2022 om 10:18

Lang leek Noussair Mazraoui op weg naar FC Barcelona, maar Bayern München geeft de strijd nog niet op. De rechtsback van Ajax zou een verbeterde aanbieding hebben gehad van de Duitse grootmacht.

"Bayern heeft goede papieren. Het aanbod is nu echt goed", aldus transferdeskundige Marc Behrenbeck van de Duitse tak van Sky. 'Het is nu een serieuze optie voor Mazraoui. De beslissing is nu aan de speler', aldus Sky. De delegatie van de Duitse recordkampioen was aanwezig bij het Champions League-duel tussen Ajax en Benfica in Amsterdam. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Mazraoui zelf ook gesproken met de Duitsers.

Eerder leek Mazraoui hard op weg naar FC Barcelona. Spaanse media wisten te melden dat de Marokkaan rond zou zijn met de Catalanen, maar dat werd door de rechtsback stellig ontkend. Bayern is daardoor met deze verbeterde aanbieding verre van kansloos.

De Ajacied vertrekt aan het einde van het seizoen transfervrij bij de Amsterdammers. Dit omdat de club en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola niet tot een vergelijk konden komen over een nieuw contract voor het jeugdexponent van Ajax.