'Dagen Pochettino bij PSG zijn geteld, ontslag volgt spoedig voor Argentijn'

4 juni 2022 om 10:03

Mauricio Pochettino moet binnenkort alsnog de weg ruimen bij Paris Saint-Germain. De Argentijnse trainer werd kampioen in Frankrijk met het sterrenelftal, maar moet na een zoveelste teleurstelling in de Champions League alsnog binnenkort zijn spullen pakken. 

Dat stelt onder meer transferexpert Fabrizio Romano. Luis Campos kwam dit seizoen al bij de club om het technisch beleid over te nemen van Leonardo, waarvan inmiddels bekend is dat hij moet vertrekken. Campos is al in gesprek met voorzitter Nasser Al-Khelaïfi en de twee zullen de komende dagen een besluit nemen over wie Pochettino moet opvolgen, meldt RMC Sport

De Argentijnse trainer verliet Tottenham Hotspur in 2021 en nam het in Parijs van Thomas Tuchel over, die nu bij Chelsea FC zit. PSG is al jarenlang de gedoodverfde kampioen in Frankrijk, maar heeft alleen nog het winnen van de Champions League voor ogen. Aangezien Pochettino dat na twee edities niet heeft kunnen leveren, gaat Al-Khelaïfi op zoek naar een andere kandidaat. Zinedine Zidane was lange tijd in beeld om Pochettino op te volgen, maar die zou willen wachten op een vacature bij het Franse elftal.