'Ten Hag komt in zoektocht naar versterkingen voor United uit bij PSV-revelatie'

'Ten Hag komt in zoektocht naar versterkingen voor United uit bij PSV-revelatie'
26 december 2023 om 17:57
Laatste update: 26 december 2023 om 18:06

Het Manchester United van Erik ten Hag draait allesbehalve op volle toeren en daarom is de zoektocht naar versterkingen in volle gang. The Mancunians zouden volgens Sport 1 in die zoektocht uitgekomen zijn bij PSV-revelatie Johan Bakayoko. 

Journalist Christopher Michel van Sport 1 meldt dat Manchester United Bakayoko tot op heden enkel 'in het vizier heeft'. De pas twintigjarige rechtsbuiten van de Eindhovenaren kan dit seizoen met vier goals en dertien assists in 27 duels in de Eredivisie uitstekende statistieken overleggen. Het is nog niet bekend of The Mancunians al contact hebben gelegd met PSV. 

Afgelopen zomer was Bakayoko al dicht bij een transfer naar de Premier League toen Brentford en Burnley voor de aanvaller in de markt waren. Er werd naar verluidt om en nabij de veertig miljoen euro voor hem geboden, maar de Belgisch international besloot te blijven. Zijn marktwaarde wordt nog steeds op diezelfde veertig miljoen euro geschat. Het is onbekend hoeveel PSV daadwerkelijk voor de aanvaller wil hebben.

Het Manchester United van Ten Hag draait de laatste weken niet goed. Er werd al vier keer op rij niet gewonnen en vooral het gebrek aan scorend vermogen is een aandachtspunt. Door de overname van de club door Sir Jim Ratcliffe zijn er weer mogelijkheden op de transfermarkt. Bakayoko zou mogelijk de eerste winterse versterking kunnen worden.