'Ook Premier League geïnteresseerd in Veerman, middenvelder aast op zomervertrek'

'Ook Premier League geïnteresseerd in Veerman'
11 januari om 10:09

Joey Veerman lijkt op een zomervertrek te azen bij PSV en dat komt vooral door de grote hoeveelheid geïnteresseerde clubs. Volgens Voetbal International is er nu door de verbeterde verdedigende cijfers van de middenvelder ook interesse uit de Premier League. 

Voetbal International schrijft dat er naast Duitsland, Italië en Spanje er nu ook concrete interesse is uit Engeland. 'De voetballer stond er al goed op in landen als Spanje, Italië en Duitsland, maar daar is Engeland bij gekomen. De Premier League-clubs zijn ook wakker geworden, mede omdat Veerman ook verdedigend steeds betere cijfers laat zien. Die data is in de fysiek sterke Engelse competitie ook zeer belangrijk.'

Veerman was dit seizoen al bij zeventien goals betrokken in de Eindhovense doelpuntenmachine, maar de middenvelder creëert ook met afstand de meeste kansen in de competitie, aldus VI. ESPN meldde eerder op donderdag al dat Veerman een aanbieding van PSV om te verlengen heeft afgewezen. De speler ligt tot 2026 vast in de lichtstad. Alles wijst erop dat Veerman in de zomer wil vertrekken. De 25-jarige middenvelder arriveerde begin 2022 bij PSV.