Zo kijkt Klopp aan tegen zijn mogelijke opvolger bij Liverpool

Klopp vertrekt bij Liverpool: zo denkt de Duitser over zijn mogelijke opvolger

26 januari om 16:33

De uitspraak van Jürgen Klopp over zijn vertrek na dit seizoen bij Liverpool sloeg in als een bom. Na negen jaar gaat het hoofdstuk van de Duitser op Anfield sluiten. Vrijdagmiddag ging de 56-jarige oefenmeester tijdens een persmoment in op zijn aangekondigde vertrek. Daarin spraken Klopp en Liverpool ook over de zoektocht naar de mogelijke opvolger. VoetbalNieuws neemt de uitspraken met je door!

"In deze wereld heb je een paar bekende gezichten en veel daarvan zie je meestal niet", begon Klopp tijdens de ingelaste persconferentie. "Het ziet er naar uit dat ik al het werk doe, maar dat doe ik niet. Er is een geweldige structuur en daarom kan ik ook vertrekken. Het laatste wat zij nodig hebben is een advies van een oude man van haal deze trainer binnen. Ik heb over de meeste dingen wel een mening, maar ik wens deze club het beste toe in de toekomst."

Naar wat voor opvolger gaat Liverpool zoeken?

"We moeten beginnen aan het proces. Als voetbalclub gaan wij eerst naar alle informatie en data kijken en dan maken wij een beslissing", gaf Billy Hogan, CEO van Liverpool aan. "Ik kan dus nog geen tijdlijn geven en we zijn er achter de schermen mee bezig. Het is geen afleiding en deze campagne moet het team blijven presteren en als we wat te melden hebben dan doen we dat."