Waar en hoe laat wordt de topper tussen Ajax en PSV uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de topper tussen Ajax en PSV uitgezonden?
3 februari om 14:24
Laatste update: 3 februari om 14:24

Zaterdag staat er een heuse kraker op het programma tijdens speelronde twintig van de Eredivisie. Ajax en PSV treffen elkaar in de Johan Cruijff Arena. Waar en hoelaat wordt het duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl zet het voor je op een rij!

Ajax rekende vorig weekend met 4-2 af tegen Heracles. De Amsterdammers presteren de afgelopen weken goed en klimmen richting de derde plek in de Eredivisie. De man in vorm is Brian Brobbey. De spits scoort sinds de winterstop aan de lopende band voor de club uit Amsterdam. De grote vraag is of Jordan Henderson gaat starten tegen PSV. Tegen Heracles maakte de 81-voudig international nog geen deel uit van de selectie, maar de verwachting is dat de Engelsman dit weekend wel minuten gaat maken.

PSV had vorige week de nodige moeite met Almere City. Het team van Peter Bosz swingde niet zoals de wedstrijden hiervoor, maar de Eindhovenaren wisten door de doelpunten van Luuk de Jong met 2-0 te winnen van Almere.

Hoelaat speelt Ajax tegen PSV en waar kun je wedstrijd kijken?

Ajax en PSV trappen zaterdag 3 februari om 20:00 uur af in de Johan Cruijff Arena. Het duel is live te zien op het open kanaal van ESPN. Daarnaast zal VoetbalNieuws.nl verslag doen van het duel via Langs de Lijn.