Dit is waarom Feyenoord niet tot een akkoord kwam met Excelsior over Driouech

Dit is waarom Feyenoord niet tot een akkoord kwam met Excelsior over Driouech
2 februari om 08:19

De grootste soap van deze transferperiode had Couhaib Driouech in de hoofdrol. Het werd een getouwtrek van jewelste tussen Feyenoord en PSV. De reden dat de Eindhovenaren afhaakte is bekend, maar waarom trok de club uit Rotterdam de stekker uit de deal? VoetbalNieuws.nl vertelt het je.

Feyenoord en PSV streden donderdag om de handtekening van Driouech. De jeugdinternational van Marokko had volgens verschillende media zelf een voorkeur om naar Eindhoven te gaan, maar Feyenoord had voor Excelsior het aantrekkelijkste plaatje. Excelsior wilde namelijk een vervanger aantrekken voor de buitenspeler. Bij de deal met Feyenoord zou Leo Sauer de omgekeerde weg bewandelen. De Kralingers zouden de speler van Feyenoord op huurbasis overnemen en hadden daarmee een vervanger voor de aanvaller. 

Waarom kwam er geen akkoord tussen Feyenoord en Excelsior?

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl verlangde Excelsior een te hoge transfersom voor Driouech. "Nadat een laatste aanbieding aan het begin van de avond door de Kralingers van tafel werd geveegd, zijn er op bestuurlijk niveau bij Feyenoord beslissingen genomen", schrijft het medium. PSV wilde meer betalen voor de aanvaller, maar Excelsior zou dan niet op tijd een vervanger vinden. Feyenoord wilde niet meewerken aan een verhuur van Sauer wanneer Driouech naar Eindhoven zou vertrekken. Volgens Voetbal International wilde Excelsior namelijk Sauer langer dan een half seizoen huren, iets waar Feyenoord niet aan mee wilde werken. Zo gaf Martijn Krabbendam op deadline day aan tijdens de transferlivestream van het platform. Hierdoor bleef Driouech tot zijn eigen teleurstelling speler van de Kralingers.

Dit was het spektakel tijdens Deadline Day in Nederland!