Waar en hoe laat wordt het Eredivisie-duel PSV - Heracles Almelo uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het Eredivisie-duel PSV - Heracles Almelo uitgezonden?
14 februari om 23:01

PSV moet nog even geduld hebben voor het aan de slag mag in de Champions League. De Eindhovenaren nemen het komende vrijdag eerst nog in de Eredivisie op tegen Heracles Almelo. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Omdat PSV volgende week dinsdag in eigen huis aantreedt tegen Borussia Dortmund, heeft de KNVB de huidige koploper van de Eredivisie een paar extra dagen vrij gegeven. Daarom werd het thuisduel met Heracles verplaatst naar een vrijdagavond. De ploeg van trainer Peter Bosz won vorige week met 1-5 op bezoek bij FC Volendam en heeft na 21 speelronden nog altijd een voorsprong van maar liefst tien punten op nummer twee Feyenoord. Bovendien is PSV tot dusver ongeslagen.

Heracles is de huidige nummer veertien van de ranglijst. De Almeloërs wonnen zaterdagavond met 3-2 van Vitesse. De laatste keer dat Heracles een resultaat boekte in het Philips Stadion, was in het seizoen 2016/2017. Toen werd het 1-1.

Uitzendinformatie PSV - Heracles Almelo: waar en wanneer Kijken?

PSV – Heracles Almelo begint vrijdag 16 februari om 20.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.