Vitesse gaat in beroep tegen besluit licentiecommissie

Vitesse gaat in beroep tegen besluit licentiecommissie: "Mag niet vertragen"

15 februari om 10:43

Vitesse gaat in beroep tegen het negatieve oordeel van de licentiecommissie wat betreft de volledige overname van de Arnhemse club. Dat laat de club donderdag op een persmoment weten. 

Vitesse kreeg medio februari te horen dat de overnameplannen niet worden goedgekeurd door de licentiecommissie van de KNVB. Door het negatieve oordeel is de toekomst van de club in gevaar. Vitesse laat donderdag weten het er niet bij te laten zitten. "Het zal duidelijk zijn dat we teleurgesteld zijn door het besluit van de licentiecommissie. Belangrijk is wat ons betreft dat dit niet mag leiden tot verdere vertraging", aldus directeur Peter Rovers.

Een volledige overname van Coley Parry is tot dusver afgeketst. De zakenman is teleurgesteld in het besluit van de KNVB. "Dit voelt niet goed. Dit voelt niet rechtvaardig. En dit voelt ook niet professioneel", meent Parry op het persmoment. "We moeten vooral doen wat het beste is voor de club", vult Rovers aan. "Als je kijkt naar de toekomst, is de conclusie dat volledig op eigen benen doorgaan geen haalbare kaart is."