Waar en hoe laat wordt Ajax - FC Utrecht in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Ajax - FC Utrecht in de Eredivisie uitgezonden?
25 februari om 23:37

Na de 2-0 nederlaag tegen AZ, treedt Ajax komende zondag in eigen huis aan tegen FC Utrecht. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax kent tot dusver een dramatisch seizoen. Interim-trainer John van 't Schip was een flink aantal wedstrijden achter elkaar ongeslagen en bracht de Amsterdammers vanaf een laatste plaats terug in de sub-top, maar lijkt ondertussen weer terug bij af. In Alkmaar ging zijn ploeg kansloos onderuit.

In de eigen Arena is er kans op eerherstel, al weet Ajax ongetwijfeld ook dat dat tegen het Utrecht van Ron Jans niet makkelijk gaat worden. De Domstedelingen zijn namelijk al vijftien competitieduels op rij ongeslagen en boekten tegen Heracles (1-0) hun derde achtereenvolgende overwinning. Eerder dit seizoen won Utrecht thuis nog met 4-3 van Ajax.

Live Ajax - FC Utrecht kijken

Ajax – FC Utrecht begint zondag 3 maart om 12.15 uur in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op ESPN 3. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.